El passat 12 d’abril  es va dur a terme una gran diada de pàdel des de les 11h fins les 19h. La diada es celebrà en el recinte de Palma Pàdel, i aquest any la pluja ens perdonà i poguérem gaudir d’un dia meravellós.

L’Associació Un Somriure Per Txernòbil vol agrair a totes les persones que participaren en aquest event, ja què fou tot un èxit, així mateix, agrair a tots els col·laboradors i voluntaris que feren possible que aquest dia fos un èxit total.
La diada consistia en passar tot el dia jugant al pàdel, tant petits com grans, i per a tots els nivells, ja què allò important era passar el dia junts, amb l’única finalitat de poder ajudar a què venguin el màxim nombre de nins i nines possible, afectats pel desastre de la central nuclear de Txernòbil.
Pels més petits es varen organitzar diversos jocs amb obsequis, disfrutaren moltíssim.
L’horabaixa acabà amb un gran sorteig solidari. Es varen sortejar tot tipus d’obsequis: sopars, roba esportiva, raquetes pàdel, … Moltes gràcies a tots els que donaren objectes pel sorteig!!!
A l’Associació Un Somriure Per Txernòbil ens agradaria convidar-vos a la pròxima diada de pàdel que organitzem. Esperam comptar amb la vostra col·laboració.
Gracies per fer possible el seu somriure!!!